spiritueel

uwstart.nl

Reincarnatie


- BDE.jouwpagina.nl

- BDE.jouwpagina.nl

bde.jouwpagina.nl/


- Emotionele vrijheid

Regressie betekent terugkeren tot een vroeger (ontwikkelings)stadium. Wanneer je in de Van Dale kijkt bij regressie zie je allerlei verklaringen van regressie en wordt een uitzondering gemaakt voor hypnotische regressie. Regressie zou ineens over de \"grens\" van je leven heen gaan naar een vorig leven.   

www.emotievrij.nl/


- Gerrit Gielen

- Gerrit Gielen

www.gerrit-gielen.nl/


- Pamela Kribbe

 Dit is zinvol als je het gevoel hebt dat bepaalde problemen of gevoelens in dit leven ‘onverklaarbaar’ zijn binnen de context van het huidige leven; of als je gewoon meer van jezelf wilt begrijpen.  

www.pamela-kribbe.nl/


- Peter-Joan Maas

Veel boeken gaan over reļncarnatie. Tot nu toe zijn er echter nog geen boeken verschenen die een psychologische allesoverkoepelende visie op het reļncarnatieproces bevatten en daarmee de samenhang van leven en dood in al zijn aspecten beschrijven. De reden waarom ik (Peter Maas) daarin wel geslaagd meen te zijn, heeft alles te maken met het feit dat ik een combinatie heb gemaakt van drie belangrijke ingangen. Sinds 1983 werk ik met enkele jaren van onderbreking als docent bij de SETH, het eerste en tot nu toe enige ISO-gecertificeerde opleidingsinstituut voor hypnotherapie in ons land. Mijn ervaringen met de regressie/reļncarnatietherapie waren onmisbaar om enig inzicht te kunnen krijgen in het reļncarnatieproces. In die tijd heb ik langdurig en intensief onderzoek verricht met enkele bevriende mediums, wat de tweede belangrijke ingang was. Doordat ik de uiterste grenzen van het mediumschap heb mogen verkennen, ging ik begrijpen wat er op dat gebied mogelijk is en vooral wat er op dat gebied niet mogelijk is. De kwaliteiten van mijn vrouw Sammie zijn van dien aard, dat ik met haar hulp mijn foute inschattingen en tekortkomingen kon bijwerken. Toch zou ik er ondanks de hiervoor aangegeven ervaringen nooit in geslaagd zijn om een integrale visie op de samenhang van leven en dood te ontwikkelen, als er niet een derde ingang was die ik in de vorm van \"De Universele Gestalttheorie\" heb uitgewerkt. Die theorie grijpt terug op de oude leer der ingewijden die in dit boek niet besproken wordt. Wel is er een bijlage aan toegevoegd die de essentie ervan duidelijk maakt. Zie daarvoor het nog niet gepubliceerde boek \'Een, twee, drie in godsnaam\' dat nu alleen nog maar in cursusverband wordt \"gedrukt\". De reļncarnatieleer wordt in dit boek in al zijn verschillende aspecten besproken. Met name door de vele beschrijvingen van mijn ervaringen is dit diepgaande boek toch heel prettig te lezen. Mij heeft het 25 jaar gekost om deze visie uit te werken. De lezer kan dat heel wat sneller.  

www.peterenjoanmaas.info/


- Reincarnatie.

Een mooie overzichtelijke startpagina over reincarnatie. 

reincarnatie.startgigant.nl/


- Reincarnatietherapie

- Reincarnatietherapie

www.reincarnatietherapie.nl/


- Wendy Gillissen

Veel psychotherapeuten die het fenomeen van reļncarnatie \'ontdekten\' en toepasten in hun therapieėn werkten met hypnotherapie. 

www.reincarnatietherapie.com/
(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.