spiritueel

uwstart.nl

Spirituele Praktijken


- Ankhconsult

Contextuele therapie als ondersteuning bij psychische problemen of crisis Psychotherapie gaat ervan uit dat de wortel van latere moeilijkheden gelegen is in de kindertijd. Daarmee is gezegd dat de meeste volwassenen de kwetsuren meedragen die opgelopen werden in de prille jeugd 

www.ankhconsult.be/


- B.Broere

- B.Broere

members.chello.nl/b.broere/index.html


- De Lichtster

   

home.kpn.nl/delichtster/spirituele%20links.htm


- De regenboog

Praktijk voor holistisch werken met kinderen en volwassenen Mijn naam is Anne Marie van Bilsen ik ben holistisch therapeute. Holistische therapie benadert de persoon in zijn geheel. Holistisch wil zeggen: alles is met elkaar verbonden. Bij een storing in het systeem kijken we niet alleen naar de klacht die er uit voortkomt, maar juist ook naar de oorsprong. Waar is het ontstaan? En hoe kom je weer in balans? Met holistisch werken behandel je de klachten/blokkades heel breed. Iedereen is anders, en daarom kan de oplossing bij elk persoon op een ander vlak liggen. Per sessie wordt bekeken wat er nodig is. Julianalaan 5, Pijnacker. Voor informatie mail mij.  

www.praktijk-deregenboog.nl/


- GEZOND-WONEN

- GEZOND-WONEN

www.depraktijkvoorgezondwonen.nl/links.htm


- Handlezen.goedbegin

- Handlezen.goedbegin

handlezen.goedbegin.nl/


- Healing-Therapie

Een stap vooruit door een moment stil te staan Wees welkom in mijn praktijk in Groningen. Voor hulp bij problemen op lichamelijk en/of emotioneel gebied. Healing * Aura + Chakra’s * Galactische hartenergie Psychotherapie * SRT * Hypnotherapie * EMDR * Regressietherapie * NLP Juul van der Veen    

healing-en-therapie.nl/links/


- LATYA.NL

Welkom op de website van Latýa (spreek uit: \"La-tie-a\"). Latýa betekent; \"Live All That You Are\", en dat wil zeg- gen dat je hier alles mag zijn wie jij werkelijk bent.    

www.latya.nl/


- Marjan Bruinsma

- Marjan Bruinsma

www.mbruinsma.nl/default.asp?pageID=25


- Nina-Sieger

   

www.ninasieger.nl/


- Omfo-praktijk-verlichting

- Omfo-praktijk-verlichting

infopraktijkverlichting.nl/


- Praktijk-Frederique

- Praktijk-Frederique

praktijkfrederique.come2me.nl/


- Rick-reading & healing

 Een reading. Wat is het en wat kun je erbij verwachten? In een consult maak ik als Medium contact met dierbare overledenen: dat kunnen familieleden, vrienden of kennissen zijn. Hoewel je ze fysiek niet meer kunt zien, willen ze je toch laten weten dat ze nog steeds dichtbij je zijn. Ze willen je ook helpen in je verdere leven. Je zult bewijzen krijgen over hun relatie met jou, informatie over hun karakter, over specifieke voorwerpen van de persoon in kwestie en over bepaalde herinneringen. Ook is het mogelijk dat er conctact met een of meerdere Gidsen van je wordt gelegd. Het contact wordt vervolgens afgesloten met een advies of een boodschap voor je.   

www.rickbouwens.nl


- Ronald nieuwenhuizen

regressie, reincarnatie hypnotherapie  

www.ronaldnieuwenhuizen.nl/


- Spiritueel trefpunt

Centre New Dimensions Lightwork geeft handreikingen die gericht zijn op bewustwording door bevordering van het meer dimensionale denken, ofwel op een hoger niveau van bewust worden.  

www.spiritueeltrefpunt.nl/


- Studio Elise,nieuw

- Studio Elise,nieuw

www.studio-elise.nl/


- Timetogetwise

- Timetogetwise

www.timetogetwise.nl/links/
(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.