spiritueel

uwstart.nl

Nieuwetijdskinderen


- Nieuwetijd

Opvoeden vanuit een holistische visie. Wij staan voor een warme en gezellige vorm van opvang. En vragen daarom betrokkenheid van de ouders bij de kinderopvang. Dit om een sfeer te creëren waar het kind zich welkom voelt. Ook van de gastouders wordt verwacht dat zij een vertrouwde stabiele omgeving kunnen bieden aan de kinderen. Zowel ouders als gastouders worden betrokken bij de avonden die georganiseerd worden dit om gezelligheid onderling te bevorderen. 

www.nieuwetijd.net/shieldntk/shieldntk5.html


- Nieuwetijdskinderen

Er is meer tussen hemel en aarde / Joanna Crosse. ISBN 90-5637-189-4, uitgave Lemniscaat. Veel informatie over allerlei zaken die met spiritualiteit in de breedste zin te maken hebben.Het Bovennatuurlijke / Rhiannon Lassiter. ISBN 90-5495-355-1 (vanaf ca. 14 jaar). Over de werking van alternatieve geneeswijzen en over spirituele zaken. Nieuwetijdskinderen De indigo-kinderen : een nieuwe generatie dient zich aan / onder red. van Lee Carroll & Jan Tober. Laren : Petiet, 2000. Poging om vooroordelen over hyperactieve en onhandelbare kinderen weg te nemen vanuit een spirituele benadering. Muijsert-van Blitterswijk, Carla. Nieuwetijdskinderen : het intuïtieve kind in gezin, onderwijs en hulpverlening. Deventer : Ankh-Hermes, 2000. Aanwijzingen voor ouders en opvoeders hoe om te gaan met hypergevoelige en paranormaal begaafde kinderen.  

www.nieuwetijdskinderen.org/boekenlijst.htm(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.