spiritueel

uwstart.nl

Magnetiseren


- Andre van Well

Examenstress/-angst.Faalangst. Rugklachten.Schouders en/of nekklachten.RSI-klachten, Hoofdpijn, chronische pijnen tot en met migraine aan toe. 

www.s-therapie.nl/


- Ardito Magentiseur,nieuw

- Ardito Magentiseur,nieuw

www.ardito-magnetiseur.nl/


- Carin Camp

In mijn praktijk behandeld ik kinderen en volwassen met magnetiseren. En zonodig ondersteun ik deze therapie met E.E.N.® energetica, Bachbloesemtherapie, Ankhtherapie en het Sano concept. Daarnaast behandeld ik dieren in een aparte behandelruimte of desgewenst op locatie. Denk daarbij o.a. aan honden en paarden. Daar ik jarenlange ervaring heb als instructrice in de hondensport kan ik ook aanvullend advies geven bij gedragsproblemen met honden. Ook vanwege mijn hobby en contacten in de “paardenwereld”, kan ik veel betekenen voor paarden. Zie de verhalen over de behandelde dieren op mijn website.  

www.carincamp.nl


- Chakrahealing,nieuw

Bij het magnetiseren maakt de magnetiseur gebruik van de om hem heen hangende energie.Deze wordt gebundeld en wordt gericht gebuikt daar waar het lichaam het nodig heeft.Op deze manier activeert het lichaam zichzelf om te genezen.En de blokkades verdwijnen.  

www.wellness-stones.com/


- Drukpuntenmassage

- Drukpuntenmassage

drukpuntenmassages.2link.be/


- Energie balance

Een disbalans in ernstige mate kan zich uiten in lichamelijke klachten, geestelijke moeheid en verstoorde slaapritmes. De energiebalans, het opschonen van de aura en verwijderen van auralifters geschiedt door overdracht van energetische energie.  

www.energiebalance.nl/magnetiseren.html


- Hans van Hamond

De magnetiseur kan universele levensenergie vanuit de kosmos kanaliseren en deze via zijn handen overbrengen in het veld en in het lichaam van de te behandelen persoon. Deze energie of trilling resoneert met het energieveld van de te behandelen persoon waardoor zowel het lichamelijke, het mentale, het psychische, het psychosociale alsook het spirituele niveau in harmonie kunnen worden gebracht. Door de beďnvloeding van het energieveld wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd en versterkt. Klachten kunnen hierdoor verminderen of verdwijnen.  

www.hansvanhamond.nl/Articles/Magnetiseren.html(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.