spiritueel

uwstart.nl

Gidsen


- De weg v. het hart

- De weg v. het hart

www.dewegvanhethart.com/lichtwerk/lichtwerker.html


- Hans Otjes

Onder leiding van zijn hoofdgids Emea wil Hans Otjes mensen die geestelijke en/of daaruit voortvloeiende fysieke pijn hebben op een liefdevolle, betrokken en vakkundige wijze hulp bieden om deze pijn ‘tenminste’ te verzachten. Angsten, fobieën, gevoelsblokkades, levensmoeheid, onbestemde gevoelens van verdriet, onzekerheid, minderwaardigheid, innerlijke onrust. De klachten zijn even talrijk als de oorzaken. Bovendien is ieder mens uniek in de beleving van zijn klachten en het vermogen met tegenslagen in het leven om te gaan. Regressietherapie kan u helpen langs een gevoelsmatige/intuïtieve weg bij die dieper liggende oorzaken te komen, deze oorzaken onder ogen te zien, te verwerken, op te ruimen en aan te pakken. Maar ook op uw diepere levensvragen kan een regressie u helpen antwoorden te vinden, van ‘waaroms’ ‘dáároms’ te maken. Dit kan u meer in balans brengen en/of uw innerlijke rust herstellen. Fysieke klachten komen dikwijls voort uit oud, weggedrukt of vergeten zeer, in dát geval kan een regressie ook uw fysieke klachten positief beïnvloeden.   

home.kpn.nl/hans.otjes/index.html


- Licht engelen

Engelen zijn wezens aan de gene zijde, zij waken over ons en hebben als taak de mens en dier te begeleiden in het leven. Ook hebben zij meerdere taken op zich zoals het verzorgen van Moeder Aarde, de planeet zelf. Zij zorgen ervoor dat alles zoveel mogelijk in harmonie blijft. Zij hebben de grote taken om voor de Aarde te zorgen. 

www.lichtengelen.nl/


- Onzegidsen

Gidsen Je gidsen zullen altijd behoren tot je directe zielengroep en waarschijnlijk tot je zielenfamilie. Gewoonlijk zul je elkaar in de loop van je incarnaties hebben ontmoet. Af en toe gebeurt het dat een gids een tweelingziel is, omdat het mogelijk is dat de ene zielenstengel sneller evolueert dan de andere. Je gids zal een persoonlijkheid aannemen die je waarschijnlijk uit een vorig leven herkent. Als je bijvoorbeeld eens een gelukkig leven hebt geleid als indiaan in een stam met een wijs opperhoofd, kan je gids zich manifesteren in de kledij van een indiaans opperhoofd, compleet met hoofdtooi en adelaarsveren. Als een gedeelte van je spirituele reis zich in Atlantis of Tibet heeft afgespeeld kan je gids \"kleding dragen\" die je herinnert aan vroegere kennis en aspiraties. Als gidsen zich als een bepaalde persoon manifesteren wil dat niet zeggen dat ze die persoon ook zijn, hoewel die persoonlijkheid wel in hun essentie is geïntegreerd. 

www.onzegidsen.com/index2.asp


- Ron Malestein

Gidsen,engelen,paranormele,dood,  

www.malestein.info/(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.