spiritueel

uwstart.nl

Aura lifters


- Roelof Tichelaar

Roelof Tichelaar voert een praktijk voor spirituele genezing en levensvragen in Hoogeveen en heeft zich binnen zijn praktijk onder andere toegelegd op de geestelijke bevrijding van mensen die slachtoffer zijn geworden van de ongewenste invloed vanuit de lage geestenwereld.  

www.stichtingdeheraut.nl/roelof/Tichelaar.html


- Sp-Natuur

De reden voor deze uitgebreide ervaring was, om juist te laten zien dat ‘negatieve wezens’ en ‘kwade krachten’ een illusie zijn! De mensheid is al duizenden jaren onderdrukt door zulke misbegrepen ervaringen en illusies. Ze lijken zó werkelijk, dat het moeilijk is er geen geloof aan te hechten. Maar men moet beseffen dat het onderbewuste en de bewuste geest, zeer krachtig, creatief en dynamisch is en zeer wel de mogelijkheid bezit om zo’n ‘bovennatuurlijke’ ervaring te creëren. De geest (mind) kan heel goed een ervaring creëren, zodat je de manifestatie van zijn eigen creatie kunt zien, voelen en horen. Het kan zelfs kinetische energie gebruiken om objecten om je heen te laten bewegen. De emotie van angst is zeer, zeer krachtig, en het wordt vaak in totale illusie en onbegrip ervaren, dan wat werkelijk gebeurd in de grotere realiteit. Gelukkig is dit iets waar we doorheen kunnen kijken en wat we allemaal kunnen leren via verlichting. Deze verlichting kan verkregen worden d.m.v. liefde, geduld, waarneming en de wil om verder dan de illusie te kijken en alle angsten en oude overtuigingen los te laten.   

www.mijnspirituelenatuur.nl/


- Stemmen horen

Stemmen in het hoofd horen wordt in de reguliere geestelijke gezondheidszorg auditieve hallucinatie genoemd, welke men meestal met medicijnen tracht te onderdrukken. Mijn ervaring heeft me echter geleerd dat de stemmen meestal bij auralifters horen. Ik neem ze zeer serieus en ik ga (via de cliënt) een gesprek met ze aan. Een benadering die meestal (zoals in het onderstaande voorbeeld) zeer snel en effectief werkt.  

www.regressietherapeut.nl/stemmen_horen.htm


- Stemmen in het hoofd

Stemmen in het hoofd. Veel mensen denken nog steeds dat het hier gaat om fantasie, maar het kan echt. Vooral kinderen kunnen er last van hebben. Ze krijgen opdracht van de stemmen om te gaan schelden, te schoppen of nog veel ergere dingen te doen. Volgens Jan van Masbergen, van de Stichting Jeanne, gaat het hier om entiteiten, geesten van overleden personen. Hij vertelt waarom die stemmen er zijn en wat je er, als ouder en als kind, tegen kunt doen.  

members.chello.nl/mrombout/LP_publicaties_stemmenmei2003.htm


- Verschillende geesten

De aardegebonden ziel: deze ziel komt niet verder tijdens het evolutieproces, en blijft eigenlijk op hetzelfde niveau “hangen”. Een aardegebonden ziel zal daarom ook steeds dezelfde afstemmingsfrequentie proberen op te zoeken om daarin te kunnen blijven. Soms is de drang van deze aardegebonden ziel naar de aarde zo groot dat deze ongelukkige gevoelens, angst en verdriet probeer te veroorzaken bij diegene die er het gevoeligst voor zijn. Dit alleen maar om niet verder te willen evolueren en daarbij dus het niveau van de ontvanger gelijk te houden bij zijn eigen niveau. Dit worden soms ook wel Auralifters genoemd.  

www.nims.nl/cgi-bin/cl/index.pl?page=/ziel/degeesten.htm(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.